Меню
Кошница

ЗВУКОИЗТОЧНИЦИ

В тази категория ще може да намерите всякакви видове ,звукоизточници и плеъри .

Марка: FONESTAR
CD/USB/MP3 Плейър.Елегантния и практичен дизайн,позволява интегрирация във всеки декор, било то за домашна или професионална употреба. CD аудио и MP3, CD-R и CD-RW плейър с 10-секундна антивибрационна памет и система за зареждане с преден слот.Аналогови и цифрови аудио изходи. Функция за автома..
860,54 лв.
Дан. основа: 860,54 лв.
Марка: FONESTAR
Wi-Fi/micro SD ресийвър Мултифункционален аудио плейър.Може безжично да плейва от различни източници (таблет, телефон и др.)Приложение за контрол на излъчването.Технически характеристики:MicroSD/MP3 и аукс вход.Аукс и оптичен изход.Дистанционно управление.Съвременен дизайн.Входове: 1 aux, ..
262,66 лв.
Дан. основа: 262,66 лв.
Марка: Audiophony
WALLAMPPAD е аудио плеър с Тъчскрийн  и интегриран усилвател с мощност 2х20W. С възможност да излъчвате музика само с няколко докосвания. Възпроизвеждане на песен от всеки аудио източник чрез SD и Aux входове. Благодарение на линейния си изход за външен усилвател можете да излъчвате муз..
998,00 лв.
Дан. основа: 998,00 лв.
Марка: Audiophony
WALLAMPTOUCH е аудио плеър с интегриран усилвател с мощност 2х10W ,разполагащ както със Touchscreen ,така и със дистанционно управление. Опростен и интуитивен музикален контрол Излъчвайте музика само с няколко докосвания. Възпроизвеждане на песен от всеки аудио източник чрез USB / SD и Aux входо..
598,00 лв.
Дан. основа: 598,00 лв.
Марка: Audiophony
WICASTamp е аудио предавател с вграден усилвател, способен да трансформира вашите пасивни високоговорители в  звукови системи чрез вашата WI-FI мрежа. WWICASTamp е оборудван с DLNA технология. Предлага ви възможност да споделяте файлове между вашите мултимедийни устройства. В случай на мн..
238,00 лв.
Дан. основа: 238,00 лв.
Марка: Audiophony
С WICASTPLAY ,можете да въпроизвеждате музика където пожелете ! WICASTplay е безжичен аудио предавател, който може да трансформира вашите активни тонколони и домашно кино в многостайни звукови системи чрез вашата WI-FI мрежа. WICASTPLAY е оборудван с DLNA технология. Предлага ви възможност да сп..
180,00 лв.
Дан. основа: 180,00 лв.
Музикален плейър ECLER ePLAYER1 Музикален плейър ECLER ePLAYER1
няма
Марка: ECLER
Ecler Essential ePlayer1 е компактен аудио плеър със стерео изход, който може да възпроизвежа музика от USB/SD портове,интернет  или дигитален стийм (DLNA и Airplay съвместимост). Раполага  Ethernet порт, Wi-FI безжична връзка, USB и SD слотове, преден панел с LCD дисплей .  ..
984,00 лв.
Дан. основа: 984,00 лв.
Марка: ECLER
ECLER ESSENTIALS eSAS-BT е аудио плеър, с възможност за възпроизвеждане от  FM тунер , USB слот .SD карта или Bluetooth . Има балансиран и небалансиран стерео аудио изходи и изход за слушалки с контрол на звука от предния панел. В комплекта ще намерите: Дистанционно, FM антена , 2 RCA Ка..
540,00 лв.
Дан. основа: 540,00 лв.
Марка: ECLER
Ecler DUO-NET Player  е двоен аудио източник , напълно съвместим с EclerNet. DUO-NET Player , всъщтност е съставен от 2 плеъра , комбинирани в едно , като всеки може по отделно да възпроизвежда ,интернет радио или мрежов аудио стрийм. Всеки един от аудио източниците си има собствен  ..
2 112,00 лв.
Дан. основа: 2 112,00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)